Δικαίωση για την πρωτοβουλία πολιτών στην Σκάλα Λακωνίας ενάντια στο έργο μεταφοράς νερού από τις πηγές του Βασιλοποτάμου


skala

Δικαίωση για την τοπική πρωτοβουλία πολιτών σχετικά με το έργο μεταφοράς νερού από τις πηγές του Βασιλοποτάμου έδωσε το Σ.Τ.Ε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Το περασμένο Οκτώβριο , πολίτες της πόλης είχαν κινήσει διαδικασίες ενάντια στο έργο και από όσα όλα δείχνουν κατάφεραν να το σταματήσουν.

Περίπου 200 άτομα είχαν διαδηλώσει στην Σκάλα Λακωνίας ενάντια στα καταστρεπτικά σχέδια της κυβέρνησης και τοπικών αρχών για την κατασκευή έργου απόσπασης νερού από τον ποταμό Βασιλοπόταμο.

Μια διαδήλωση που οργανώθηκε από την τοπική πρωτοβουλία πολιτών δίχως την κομματική ηγεμονία και καπέλωμα. Όπως είχα γράψει και σε πολλά προηγούμενα άρθρα σε  άλλα μπλογκς ένα τέτοιο έργο εκτός από την υποβάθμιση της περιοχής εξασφαλίζε και μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή συνολικά για την περιοχή της Λακωνίας. Το φασιστοειδή Δή μαρχος της Σκάλας όπως και τα λοιπά κομματόσκυλα , αρχικά είχαν δώσει πράσινο φως στο έργο , αλλά αργότερα βλέποντας την αντίδραση του κόσμου , προσπάθησαν να την καπελώσουν , παριστάνοντας τους αγωνιστές. Δημοσιεύουμε παρακάτω φωτογραφίες  και συνδέσμους σχετικά με το θέμα.

σχετικό παλιότερο άρθρο εδώ





Σχολιάστε