Διανομή εντύπων στη Σκάλα Λακωνίας


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε επισημάνει μερικές πλευρές της τοπικής πραγματικότητας στην Σκάλα Λακωνίας. Ρατσισμός, επιθέσεις σε μετανάστες,ακροδεξιός δήμαρχος, επισκέψεις φασιστών,σεξισμός και ανθρώπινη εξαθλίωση, ήταν και είναι η τοπική πραγματικότητα.

Ο φασισμός ή οι φασίζουσες συμπεριφορές στην Σκάλα Λακωνίας δεν γνωρίζουν κόμματα ή οργανώσεις.Φασίστες και ρατσιστές υπάρχουν παντού: από ανθρώπους του ευρύτερου κύκλου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ μέχρι ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητοι αριστεροί.

Σε ένα τέτοιο αποπνικτικό περιβάλλον θεωρούμε ύψιστης σημασίας την διακίνηση εντύπων με καθαρά ανθελληνικό, αντιφασιστικό, αντισεξιστικό χαρακτήρα. Αυτός είναι και ο λόγος που αναλάβαμε στην Λακωνία να διακινήσουμε τα παρακάτω έντυπα θεωρητικού περιεχομένου από τις ομάδες terminal119 (για την κοινωνική και ατομική αυτονομία από την Θεσσαλονίκη)  και του Cafe Morgenland (αντιφασιστική ομάδα μεταναστών απο την Γερμανία). 

Πιο συγκεκριμένα διακινούμε τα παρακάτω 3 έντυπα, (τα οποία θα διανέμονται  δωρεάν σε μετανάστες και πρόσφυγες)

terminal 119, no 4 κυκλοφορεί & οπλοφορεί «για τα μικρά, τα μερικά, τα επουσιώδη και τα ασήμαντα» τιμή: 4 ευρώ

 

 

 

 

 

 

Ανδρικές Άμυνες από Stepanyan TSP τιμή: 1 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ανθολογία Κειμένων ενάντια στον γερμανικό & τον ελληνικό βούρκο«με κείμενα του Café Morgenland από το 1991 ως το 2011. Τιμή: 5 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

όποιος από την Λακωνία θέλει να προμηθευτεί τα έντυπα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: ekoplakonias@gmail.com ή ακόμα ευκολότερα στέλνοντας το μήνυμα σας στην παρακάτω φόρμα. Αν δεν είστε από την Λακωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της ομάδας terminal119  στο διαδίκτυο για μια πλήρη λίστα σημείων διανομής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s