αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στην λήθη έκδοση 2.0


cover2νεο

τεύχος 2 ανάγνωση

τεύχος 2 εκτύπωση

Η δεύτερη έκδοση της έντυπης πειραματικής προσπάθειας της αυτόνομης πρωτοβουλίας ενάντια στην Λήθη. Η διακίνηση του εντύπου γίνεται όπως πάντα χέρι με χέρι.

editorial

Το παρόν έντυπο που κρατάς στα χέρια σου αποτελεί το δεύτερο τεύχος της έντυπης προσπάθειας της αυτόνομης πρωτοβουλίας ενάντια στην λήθη, μιας μικρής κομμουνιστικής συλλογικότητας που δρα οργανωμένα στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας τα τελευταία χρόνια. Όπως είχαμε επισημάνει και στο editorial του πρώτου τεύχους η Αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στην λήθη αποτελεί την συνάντηση ατόμων που είτε ζουν, είτε κατάγονται από την Σκάλα Λακωνίας, που αν και με διαφορετική ιστορία η κάθε μία/ένας από εμάς, έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της συγκρότησης ενός χώρου θεωρίας/οριζόντιας οργάνωσης/δράσης ενάντια στο υπάρχον, μακρυά από τις αριστερές που δρουν στην περιοχή και τις οργανωμένες ελίτ διάφορων αποχρώσεων που αναζητούν την υποστήριξη και την συμπάθεια του ελληνικού όχλου.

Επιχειρούμε να συνδέσουμε τα τοπικά ζητήματα με ένα διαλεκτικό τρόπο, συνολικά με ένα κίνημα ενάντια στον καπιταλισμό, αναζητώντας την ταυτότητα μας μέσα σε ένα ωκεανό ιδεών και εμπειρίας του παγκόσμιου ανταγωνιστικού κινήματος.

Η παρούσα έκδοση αποτελεί την έρευνα και την συζήτηση που έχουμε ήδη ξεκινήσει στο πρώτο τεύχος σχετικά με την οργανωμένη επίθεση του ελληνικού φασισμού και της διεύρυνσης των πρακτικών του. Για μια ακόμα φορά αντικείμενο του προσανατολισμού της συλλογικότητας μας, είναι η διεύρυνση μιας οριζόντιας δομής στην περιοχή συνολικά ενάντια στο υπάρχον.

Τα περισσότερα κείμενα αποτελούν κομμάτι της συζήτησης μέσα στην συλλογικότητα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν κάποιο προϊόν απόλυτης αλήθειας. Καλούμε όσες/ους βρίσκουν το έντυπο ενδιαφέρον να επικοινωνήσουν μαζί μας.Το ίδιο ισχύει αν παρατηρήσετε ελλείψεις ή λάθη. Μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλια σας κα τις παρατηρήσεις σας, ακόμα και την οικονομικής σας ενίσχυση για το επόμενο τεύχος, μετά από επικοινωνία στο εμαιλ ekoplakonias@gmail.com Για περισσότερα άρθρα και νέα μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο διαδίκτυο skalalakonias.wordpress.com

One thought on “αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στην λήθη έκδοση 2.0

  1. Παράθεμα: Μπρούνερ είσαι εδώ? (σημείωμα για τον εμφύλιο στην συρία) | αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στην λήθη(beta)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s