βολτάροντας στους δρόμους της Σκάλας νο. 04


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έστω και καθυστερημένα αξίζει εδώ να παραθέσουμε την συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβήξαμε προεκλογικά στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Σκάλα Λακωνίας . Πρόκειται για τον συνδυασμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, που στηρίχθηκε εκτός από τα βλήματα της ανταρσυα και από διάφορους άλλους τύπους της άκρας αριστεράς στην Πελοπόννησο. Δεν θα θέλαμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω από το σχόλιο που μας έστειλε στην σελίδα μας στο φεισμπουκ, σύντροφος και φίλος της συνέλευσης για την εθνο-πατριωτική κατρακύλα που ακούει στο όνομα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

του Parodie der utopie

Αν η περιοχή μπορεί να λέγεται ακόμη Μωριάς σε πολιτικό επίπεδο, τότε να αναστήσουμε και τα παλαιότερα σλαβικά ονόματα στη Βόρεια Ελλάδα, που σβήστηκαν παρά την πολύ πιο πρόσφατη ιστορική τους εμφάνιση. Ή τα εβραϊκά ονόματα στις διάφορες συνοικίες της Θεσσαλονίκης, που τα εξαφάνισαν οι ναζί και οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις. Από εκεί και πέρα, αν το σημείο συνάντησης για τη συγκρότηση ενός μετώπου, είναι το οικονομικό (παραγωγικές σχέσεις, ΕΕ, ευρώ) και όχι και το πολιτικό/ιδεολογικό, μήπως να αρχίσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή κάποιος όμορος χώρος, το διάλογο με τη ΧΑ; Το ΠΡΙΝ στο οποίο δουλεύει ο Δελαστίκ, δεν καλούσε σε εξόντωση Εβραίων όταν κλιμακώθηκε η ένταση στη Μέση Ανατολή; Το ΝΑΡ δεν αποκαλούσε τους ΣΕΚίτες που συσπειρώνονται στον ίδιο πολιτικό χώρο με αυτό, πουστάρες, επειδή έδιναν έμφαση στο κίνημα των ομοφυλόφιλων; Τέλος, το ΝΑΡ δεν είναι διάσπαση του τραμπούκικου μορφώματος που λέγεται ΚΝΕ; Το ΕΠΑΜ δεν είναι που στην επικίνδυνη πατριωτική αγκαλιά του, μάζεψε και τα σούργελα που είναι πάνω από όλα Hellenes και όχι Greeks; Αυτές οι συμμαχίες και αυτές οι πολιτικές φιλίες, είναι επικίνδυνες. Όχι για τον εθνικό κορμό βέβαια, αλλά για όλους όσους ασφυκτιούν στην ελληνική φυλακή για μετανάστες, ομοφυλόφιλους, Εβραίους, Ρομά και πάει λέγοντας. Καμία ανοχή στις πατριωτικές τους τσαχπινιές.

2 thoughts on “βολτάροντας στους δρόμους της Σκάλας νο. 04

  1. Παράθεμα: για την ανταρσύα του μωριά | grassrootreuter

  2. Παράθεμα: Τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που πέρασε στην περιοχή της Λακωνίας και όχι μόνο | αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στην λήθη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s