Για την εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του Πρίμο Λέβι «εάν αυτό είναι ο άνθρωπος»


Η ομάδα μελέτης και αυτομόρφωσης στην Σκάλα Λακωνίας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις φίλες και φίλους που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Θεωρούμε ότι για πρώτη φορά η εκδήλωση ήταν αρκετά πετυχημένη για τους εξής λόγους: α) Ήταν η πρώτη εκδήλωση στην νότια Ελλάδα με θέμα τον αντισημιτισμό και το ολοκαύτωμα. β) Υπήρξε ανταπόκριση από τους φίλους και φίλες μας γ) Έγιναν καλές ερωτήσεις και κάποιες τοποθετήσεις που θα δημοσιεύσουμε σύντομα. 

Καλό είναι να μην παραλείψουμε το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια δύσκολη συγκυρία. Το ηχητικό ντοκουμέντο της εκδήλωσης καθώς και η εισήγηση σύντομα θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας. Η αυτόνομη πρωτοβουλία ενάντια στην λήθη μαζί με συντρόφους και συντρόφισσες από άλλες περιοχές ετοιμάζουμε και την πρώτη έκδοση ενός εντύπου που θα είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στον αντισημιτισμό.

Για μια ακόμα φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το βιβλιοπωλείο Πάπυρος για την άψογη φιλοξενία στον χώρο του και την στήριξη του γενικότερα. Η ομάδα αυτομόρφωσης θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις της και σε άλλες περιοχές, καθώς και με επόμενη εκδήλωση στην Σκάλα.

H ομάδα μελέτης και αυτομόρφωσης στην Σκάλα Λακωνίας 16 Ιούλιου 2015

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s