Ένα σύντομο σχόλιο με αφορμή μια «επιστημονική» ημερίδα στην Σπάρτη


Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορα περιστατικά ξεπερνούν οτιδήποτε είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα. Ειλικρινά για αυτό που παρουσιάζουμε παρακάτω κανείς από εμάς δεν είχε φανταστεί ότι μπορεί να λάβει χώρα μέσα σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα. Ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν σε αυτήν την χώρα, γιατί όχι και μια εκδήλωση του είδους. Πριν λίγες μέρες λοιπόν λάβαμε ένα μειλ – σπαμ από μια άγνωστη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση στο Πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Σπάρτη. Παρακάτω δημοσιεύουμε ολόκληρη την ανακοίνωση όπως την λάβαμε:

Θέμα: «Διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας με θέμα η Νοερά Προσευχή ως
οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και
οργανισμούς.»

To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς», τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη. Σκοπός της ημερίδας αποτελεί η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου – τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων. Την ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/χχχχχ

Μετά λοιπόν από ένα τέτοιο θέμα εκδήλωσης, σε ένα και καλά επιστημονικό ίδρυμα αυτής της χώρας, αναρωτιόμαστε με τι μούτρα όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες σε διάφορα τοπικά ΜΜΕ και μπλογκς θα κάνουν λόγο από εδώ και μπρος για τον «θρησκευτικό φονταμενταλισμό» που φέρνουν μαζί τους οι πρόσφυγες. Όλοι αυτοί που μας βομβαρδίζουν με τον ρατσιστικό τους λόγο καθημερινά για «τσιχαντιστές πρόσφυγες», «τριτοκοσμικούς» και άλλα τέτοια. Προκαλούμε λοιπόν όλους αυτούς να μας πουν τι γνώμη έχουν για την συγκεκριμένη ημερίδα που μάλιστα οι διοργανωτές έχουν και το θράσος να την αποκαλούν «επιστημονική». Ξέρουμε ότι ζητάμε πολλά, όπως επίσης ότι ο βάλτος δεν έχει πάτο.

Αυτόνομη Πρωτοβουλία Ενάντια στην Λήθηred_star_by_shitalloverhumanity-d5g3ozb

One thought on “Ένα σύντομο σχόλιο με αφορμή μια «επιστημονική» ημερίδα στην Σπάρτη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s