Κυκλοφορεί στη Λακωνία: Περιοδικό antifa Τεύχος #59


 Tο νέο τεύχος του περιοδικού antifa  νούμερο #59 κυκλοφορεί εδώ και μέρες και στη Σκάλα Λακωνίας με ευθύνη της συνέλευσης της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας Ενάντια στη Λήθη, όπως γίνεται με κάθε τεύχος του περιοδικού τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να το προμηθευτείτε κατόπιν επικοινωνίας στο email μας (ekoplakonias at gmail.com) ή κάνοντας μια βόλτα μέχρι το βιβλιοπωλείο Πάπυρος έναντι του παλιού ΟΤΕ στο κέντρο της Σκάλας Λακωνίας. Για άλλες περιοχές εντός Λακωνίας αναλαμβάνουμε να σας το στείλουμε με ότι άλλο έχουμε από υλικό με όποιο τρόπο επιλέξετε (δηλ με ΚΤΕΛ, ταχυδρομείο κλπ). Για όσους/ες ζείτε εκτός νομού Λακωνίας όλα τα υπόλοιπα σημεία διακίνησης του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Όσες/οι ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε ή να διακινήσετε το νέο τεύχος, ή και παλιότερα  που βρίσκονται στο αρχείο μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα τσεκάρουμε το τεύχος που ζητάτε αν έχει εξαντληθεί ή όχι και θα σας απαντήσουμε εντός λίγων ημερών. Μπορείτε να βρείτε όλα τα προηγούμενα τεύχη μαζί με τα περιεχόμενα αναλυτικά εδώ. Η διακίνηση του περιοδικού antifa χέρι με χέρι είναι σημαντική για τη περιοχή της Λακωνίας, και αυτό γιατί είναι ένα από τα ελάχιστα έντυπα αντιφασιστικού περιεχομένου που διακινούνται στη περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Η διάδοση του σε περισσότερο κόσμο στη Λακωνία είναι ένα αντιφασιστικό καθήκον. Ωστόσο χρήσιμο είναι να επισημάνουμε ότι η συνέλευση μας έχει ένα αρκετά καλά οργανωμένο αρχείο με έντυπα ριζοσπαστικού, κομμουνιστικού και αντιφασιστικού περιεχομένου. Όσοι/ες θέλετε μια αναλυτική ενημέρωση για αυτό το υλικό γράψτε μας.

Η μάχη της αντιπληροφόρησης από κομμουνιστική, αυτόνομη και αντιφασιστική σκοπιά έχει το δικό της ιδιαίτερο νόημα, ειδικά εδώ στη Λακωνία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε το ελληνικό φασισμό κατά μέτωπο σε αντίξοες συνθήκες. Παρά τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορεί να έχει κάποια/ος με θέσεις που εκφράζονται στο περιοδικό κοκ, αξίζει να συμβάλει στην διάδοση του, όπως κάνουμε και εμείς άλλωστε, διανομή δηλαδή χέρι με χέρι.

Περιεχόμενα

Δύο μήνες του χαμού
Και η ερώτηση που σκοτώνει

Αριστεροί, Αστυνομικά σχέδια και φασίστες εν υπνώσει

Τα δευτέρα γενέθλια του εθνικού κορμού
Από τους αγανακτησμένους του 2011 στα Μακεδονικά συλλαλητήρια

Δυσοίωνες ευκαιρίες από τη Μέση Ανατολή

Στ’ αριστερά των Ιμίων: Η στάση της αριστεράς απέναντι στον παρ’ ολίγον
πόλεμο του 1996 και την ελληνοτουρκική διένεξη

«Περιβάλλον»: Μια ύπουλη έννοια για όλες τις χρήσεις
Μέρος πρώτο: Το «περιβάλλον» τότε που δεν υπήρχε «περιβάλλον», 1840-1940

Η «θεωρία» του κράτους – ζήτουλα
(που μάλλον έιναι λιγάκι μπαζόλα)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s