Njoftimi për zhvillimet në Shqipëri pas vrasjes së Klodjan Rashës.

Komunistët me kujtim , një rrjet komunistësh nga Greqia, ne po ndjekim nga afër zhvillimet në Shqipëri dhe do të dëshironim të shprehnim zemërimin tonë për vrasjen e 25-vjeçarit Klodjan Rashë, në 8 dhjetor 2020, nga forcat e represionit shtetëror. Ne gjithashtu do të dëshironim të shprehnim solidaritetin tonë internacionale me mijëra protestuesve në rrugët…

Lufta kundër fashizmit dhe nacionalizmit është mbi të gjitha luftë klasore internacionaliste.

Text from here: https://grupiantifashist734566753.wordpress.com/2018/12/09/%EF%BB%BFlufta-kunder-fashizmit-dhe-nacionalizmit-eshte-mbi-te-gjitha-lufte-klasore-internacionaliste/   Këto ditë, në Lefkimi të Korfuzit, ndodhi një vrasje mizore, brutale e barbare nga një mburracak racist kundër një emigranti punëtor Shqiptar. Viktima ishte 63 vjeçari familjar Petrit Zifle. Mburracak, pasi e qëlloi pas shpine duke in ngritur pritë, ashtu siç veprojnë vrasësit mburracak të Agimit të Artë. Barbar, pasi trupin…