Njoftimi për zhvillimet në Shqipëri pas vrasjes së Klodjan Rashës.

Komunistët me kujtim , një rrjet komunistësh nga Greqia, ne po ndjekim nga afër zhvillimet në Shqipëri dhe do të dëshironim të shprehnim zemërimin tonë për vrasjen e 25-vjeçarit Klodjan Rashë, në 8 dhjetor 2020, nga forcat e represionit shtetëror. Ne gjithashtu do të dëshironim të shprehnim solidaritetin tonë internacionale me mijëra protestuesve në rrugët…